söndag 27 februari 2011

Micro fån, K!

Sitter och lyssnar musik, är det bara jag som är sjukt less på mikrofonkåt låten?
Aja, vart i stan idag en sväng, just ätit och är trött som fan, snart ner och tjocka i mig liite godis, se film och sen sova! :)

Köpte två böcker idag om det var intressant för er att veta.


När en av Fjällbackas hummerfiskare hittar en liten flicka drunknad, tror man först att hon dött av en olyckshändelse. Men det visar sig att hon blivit mördad. Vem kan ha velat 7-åriga Sara så illa? Och varför?
Patrik Hedström blir tillsammans med sina kolleger på Tanumshede polisstation återigen indragen i en komplicerad mordutredning. Ju mer de forskar i fallet, desto tydligare blir det att bakom Fjällbackas idylliska fasad döljer sig en annan verklighet. Händelser i 1920-talets Fjällbacka vävs samman med nuet och det visar sig att gåtans lösning ligger i det förflutna.




Robert ligger utlämnad i ett operationsrum. Han vet inte vad som händer, bara att något är fel, fruktansvärt fel. Läkarna har precis fört ner ett gastroskop i magen på honom och genom bedövningsdimman hör han deras kommentarer: 
"Vad i helvete är det där?"
"Pojkens insida."
"Herregud, det ser ju ut som plast!"

Medan Robert långsamt vaknar upp kan han både höra och känna men inte ge ett ljud ifrån sig. Operationen är ännu inte över. Men det liv som Robert ser som sitt har fått ett abrupt slut. 

Vettskrämt och på desperat jakt efter sanningen om sitt liv lyckas Robert fly från sjukhuset. Men ibland kan sanningen bli för hemsk för att ta in...




Aja nu ska jag se film. 






Inga kommentarer:

Skicka en kommentar